Maak een vrijblijvende afspraak

Over ons

Van Leeuwen Glas en Montage Bedrijf is een echt familiebedrijf, gebaseerd in het Noord-Hollandse Beverwijk. Na 9 jaar ervaring te hebben opgedaan als glaszetter bij collega-bedrijven, zijn wij in 2006 voor onszelf begonnen.

Groei

Door de snelle groei hadden wij al snel een werkruimte nodig. Inmiddels zitten wij alweer ruim 8 jaar aan de Reguliersdwarsstraat 12b waar wij het ambachtelijke vak glas-in-loodramen maken verder hebben ontwikkeld. Hierdoor is het mogelijk om zowel nieuwe als oude glas in loodramen in eigen beheer tussen isolatieglas te plaatsen, als ook gezandstraalde ramen te dubbelen tot isolatieglas of zelfs figuurglas te dubbelen tot isolatieglas.

Divers

Daarnaast hebben wij onze werkruimte uitgebreid met diverse slijp- en boormachines en een straalunit, die het voor ons mogelijk maken om mooie teksten en/of huisnummers te zandstralen, gaten in glas te boren en de randen te slijpen. Wij zijn hierdoor een zeer veelzijdig bedrijf geworden, dat naast glas-in-loodwerk ook aan de slag kan met andere soorten glaswerk, waaronder isolatieglas, enkel glas en hardglas.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf aangesloten bij SBB, zodat wij een plek hebben voor stagiaires of leerling-glaszetters kunnen opleiden.

Het team

  • Cok van Leeuwen - eigenaar
  • Els van Leeuwen - administratie