HomeOver onsProductenFotogalerijContactDisclaimerAlgemene Voorwaarden
Van Leeuwen
Glas & Montage Bedrijf
Over ons

                                     
 Van Leeuwen Glas & Montage Bedrijf is reeds 10 jaar een begrip in de regio. Na 9 jaar ervaring te hebben opgedaan als glaszetter bij collega bedrijven in loondienst, zijn wij begonnen vanuit huis met het opstarten van ons bedrijf, door de snelle groei hadden wij al snel een werkruimte nodig waar wij het glas en de materialen om het glas te kunnen plaatsen konden gaan opslaan, al gauw kwam er een straalunit bij om mooie teksten en/of huisnummers te zandstralen op het glas en er isolatieglas van te maken.

Na 2 jaar een kleine werkruimte te hebben gehad zijn wij verhuisd naar de Spoorsingel alwaar wij 3 jaar onze bedrijfsvoering hebben gehad, ook werden daar de eerste Glas in Loodramen door ons in dubbelglas gezet, tevens kwam er een slijpmachine alsmede een boormachine bij om respectievelijk glas rondom te kunnen slijpen en gaten te kunnen boren in het glas, waardoor je leuke naambordjes van glas kunt maken en naast de voordeur kunt hangen. Het huisnummer en de namen worden dan aan de achterzijde gestraald. 

Inmiddels zitten wij alweer ruim 5 jaar aan de Reguliersdwarsstraat 12 B waar wij het Ambachtelijke Vak  "Glas in Loodramen maken" verder hebben ontwikkeld, hierdoor is het mogelijk om zowel nieuwe als oude glas in loodramen in eigen beheer tussen isolatieglas te plaatsen, als ook gezandstraalde ramen te dubbelen tot isolatieglas of zelfs figuurglas te dubbelen tot isolatieglas.

Wij zijn een erkend leerbedrijf aangesloten bij SBB, zodat wij een plek hebben voor stagiaires of leerling glaszetters kunnen opleiden.Ons TEAM:            Cok van Leeuwen  -  eigenaar 
                              Els van Leeuwen   -  administratie
                    
                              Stagiaire - stage plek beschikbaar


Klik op onderstaande video voor een impressie van ons bedrijf:

                              
                                                        you tube

HomeOver onsProductenFotogalerijContactDisclaimerAlgemene Voorwaarden